Morfondír-morzsák

Mottóm: "Ne kifogást keress, hanem megoldást!"

Önéletrajz-értékelés (kicsit másképp)
Egy HR-es kommentjei az aznapi kétszázhuszonnyolcadik kevésbé meggyőző önéletrajz elolvasásakor

 Curriciculum Vitae <<<<< fontos volt latinul leírni kiscsillag, főleg hogy majdnem sikerült is helyesen írnod, baromira professzinális a kezdés!

Fénykép <<<< az kell: egészalakos szelfi a Balcsin, ez biztosan a facebookon is hozott ötszáz lájkot, én ne lennék meggyőzve?!

cv.pngSzemélyes adatok <<< Telefonszámot nem sikerült megadni, bezzeg az "anja neve" ott figyel, meg az insta oldal elérhetőség is, érdekes megoldás.. Családi állapot: szingli (konkrétan nem lep meg, de ki a tökömet érdekel ez??). Legalább a 90/60/90-et nem írtad be adatnak...

iskoláim <<<< Na jó, ehhez kell egy cigi!

2000-2009: terekberekmekegi általános iskola, általános tagozat <<<<<< te jó ég, hová kerültem, az óvodai jeledet nem akarod lerajzolni?
(<<< hopp itt két év hatásszünet, ami nyilván aktív önfejlesztéssel telt, meg hát ki kellett pihenni azt a kilenc év általánost...)
2011-12: "körmös" <<< azt kapnál egyet tőlem is, ha most itt állnál a csini kis rucidban tündérbogyedli...
(<< alighanem újabb hatásszünet az önképzés és a nyelvtanulás jegyében)
2014-15: jogosítvány <<<<< ez már a tanulmány? Jó tudni, akkor óvatosabban fogok vezetni. És csak két évbe telt elvégezni, amihez ezúton is gratulálunk!

Munkahelyek <<<< uram,adjerőtéspálinkát!
TutiBár: profi táncos <<<< azt el tudom képzelni...
Dorka Szépségstuddió: Körmös! <<<< HÁT NEM VOLT ELÉG?! Már meg képes és Nagybetűvel írja!!!! Ráadásul studdió? Helyesírás egyes, leülhetsz!
Budapesti Központi kozmetika: műkörmész <<< kész, feladom!

Hobbik <<< Biztos kell ez???
- konditerem
<<<<<<<< az egy hely, te szerencétlen tyúk, nem hobbi!
- blogozás
<<< kérlek, ne tedd ezt a világgal és az internettel!
- sopping
<<< ez volt a váratlan fordulat, mindig megfogadom, hogy nem fogok ítélkezni a fotók alapján, és aztán tessék... (már beírtam a helyesírás egyest, mit tetézed???)
- gyerekkorom óta imádom a macikat, az oviban is az volt a jelem
<<<< nyugodtabban fogok aludni, hogy kiderült az ovis jeled, cicukám

Utóirat (<<< hogymicsoda?!!!) : ellopták a telefononomat, azért nem adtam meg a telószámomat! de gyere be a kozmetikába ahol dolgozok és megbeszéljük! <<<< INDULOK! Viszem a magyar helyesírási szabályzatot is, cuncimókus!

A bejegyzés trackback címe:

https://morfondirmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr6013988772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Ugyanolyan vagyok, mint te. Nevetek, sírok, gondolkozok, remélek, csalódok, várakozok, aggódok, röhögök, sajnálom magamat, bíztatom magamat, szurkolok, elengedek, felejtek, emlékszem. Élem a hétköznapi életemet: dolgozok, szórakozok, olvasok, bkv-zok, sörözök, utazok, családozok, beszélgetek, vásárolok, háztartást vezetek, filmet nézek, lustálkodok, biciklizek, ügyintézek, kertben foglalatoskodok, főzök. És mindeközben forognak az agytekervényeim: morfondírozok, és néha megírom mindezt: amiket a kis világomban tapasztalok, hiányolok, vagy értékelek. Hiszek a jó emberekben. És javíthatatlan optimista vagyok (kivéve mikor épp totál kiábrándult..) Bízom benne, hogy néha meg tudlak nevettetni, el tudlak gondolkodtatni, és meghozom a kedvedet, hogy máskor is felnézz a blogomra!

süti beállítások módosítása